TUOTTEET


Turskamaksaöljy valmistetaan turskan tuoreesta maksasta - samoista lajeista, joita muinaiset pohjoismaiset viikingit käyttivät. Valmistukseen valitaan vain täysin terveet, tuoreet maksat, jotka ovat peräisin 100-prosenttisesti puhtaasta turskasta, jotka ovat pyyntirajojen mukaisesti tietyn painoisia.

Lisäksi itse maksan on oltava tietyn näköistä ja väristä turskamaksaöljyn tuottamiseksi. Sairaat, vähärasvaiset tai vähän hajoavat maksat hylätään.

Norjassa on erittäin tiukat lait ja asetukset eläinten hyvinvointiin ja kalankäsittelyyn liittyen. Vain tätä lakia ja asetusta noudattavien tuottajien kalastusveneet hyväksytään, ja he voivat voivat tarjota ja myydä kalastustuotteita. Elintarviketurvallisuusvirasto (Mattilsynet) valvoo kalastustoimintaa - lue lisätietoja.

Turskanmaksaöljyn valmistaminen


 

Rosita Real Foods ™ on pieni perheyritys, joka on syntynyt Norjan syrjäisillä alueilla, missä ilma ja vedet ovat puhtaita. Sen turmeltumattomat alueet ovat edelleen koskemattomia, todellinen paratiisi maan päällä.

Perheyrityksen tavoitteena oli tuottaa aitoa villi- ja raakamaksaöljyjä, ja he pystyivät siihen käyttämällä ikivanhaa viikinkienkin käyttämää menetelmää. Valmistus ei vaadi mitään lämpöä, höyryä tai kemikaaleja.

Hyvin pian sana levisi ainutlaatuisista öljyistä, ja yritys kasvatti jälleenmyyntiverkostoaan. Nyt turskanmaksaöljyä on saatavilla myös Suomessa! Tutustu tästä öljyn valmistusmenetelmään.


Kaikki Rosita Real Foods ™ -tuotteet on testattu riippumattomien ulkopuolisten laitosten, laboratorioiden ja yliopistojen toimesta.


TURSKANMAKSAÖLJY


Rosita Extra Virgin -turskamaksaöljyä (EVCLO) tuotetaan pieninä erinä villiturskasta (Gadus morhua), joka on pyydetty Norjan koskemattomilta vesiltä. Harvinaisella kylmäkäsittelymenetelmällä öljy erotetaan villiturskan maksasta, mikä säilyttää herkät, luonnonvaraiset ravintoaineet.

Öljyn säilytetään aina jääkaapissa!

Avaamattomia pulloja voidaan säilyttää pakastimessa säilyvyyden parantamiseksi. Öljy on säilytettävä pimeässä ja kulutettava 3 kuukauden sisään avaamisesta. Öljy voi muuttua paksuksi ja sameaksi jäähdytettynä tai jäätyneenä: anna öljyn sulaa huoneenlämmössä hetki ennen nauttimista- ravista varovasti ennen käyttöä.

Tilaa verkkokaupasta!

TURSKANMAKSAÖLJY -KAPSELIT


Rosita Extra Virgin turskanmaksaöljykapselit on valmistettu HACCP-elintarviketurvallisuusstandardien mukaisesti.

Ehdotettu annostelu:

  • 3 kapselia päivittäin
  • Aikuiset: 3 kapselia päivässä

Säilytys:

  • Huoneenlämmössä (15°C - 25°C) pimeässä
  • Ei saa pakastaa
  • Kestoaika: 3 vuotta tuotantopäivästä
Tilaa verkkokaupasta!

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Laguna Origi
Pauli Kumpula
Puh. 045 304 6528
info@lagunaorigi.fi